Predstavitev podjetja

slika-onas

Podjetje je bilo ustanovljeno daljnega leta 1954 in je kmalu preraslo v dobro organizirano, strokovno usposobljeno in dovolj močno ter konkurenčno podjetje, ki uspešno upravlja dejavnost na področju projektiranja tako visoko kot nizko gradenj, izvajanja projektantskega inženiringa in urbanizma. 


Posebnost našega načrtovanja so nove oblike in metode dela, poudarjene z delčkom umetniške sposobnosti posameznega projektanta tako pri gradnji individualnih objektov kot večjih naselij.

Delo odlikuje kvaliteta, ki je naša obveza. Ponosni smo na naš visok nivo znanja, podkrepljenega z bogatimi izkušnjami, ki se prenašaja iz roda v rod. Vsake naloge se lotimo z zagnanostjo in ljubeznijo do dela. Vedno poizkušamo razumeti kontekst investitorja in beremo med vrsticami.

Naša glavna prednost je, da imamo v hiši skupino projektantov z vseh področij; arhitekture, konstrukcije, strojnih inštalacij, električnih instalacij in zunanje ureditve. Vse projektante vključimo v projekt že pri snovanju idejne zasnove. Našim naročnikom pomagamo in svetujemo ter po želji opravimo celotno oceno nameravane investicije.